tradakad писал(а):delavar писал(а):Взагалі то чималій кількості людей і в 32-33-му роках та в 1937-му році було непагано.
ну то вони й кажуть - поверніть нам Сталіна та ті часи.. що з того?

Я б всі оті пам'ятники Іллічам та іншим Мануїльським звозив під Донецьк, там можна меморіал відкрити та демонстрації проводити на 1 травня та 7 листопада. А тих хто служив в НКВС нагороджувати, путівки давати в Норільськ чи в Анадир.
delavar писал(а):Але за Даниловича ніколи не став би голосувати. Ні, брешу, голосував. Коли шелудивий пес Симоненко рвався до корита.
те ж саме можу сказати про Януковича та Ющенка

Я щось не чув при маєтки Ющенка? Може в Коростені дачку купив?
delavar писал(а): Те що Данилович супернепопулярний свідчив концерт на честь його 70-річчя. Було соромно дивитися на ті словоблудливі потуги народних і не народних артистиків приласканих Сім'єю. А "сонячна" посмішка онучки Кучми та недавно придбаний маєток в Британії доповнювали "сльози щастя, що наверталися на очі"
воно то канєшна сволота

та дуже прикольно разувати чужі маєтки та гроші, та хто скільки задекларував

тільки що від того змінеться?

хто з нашою влади не краде?
а якщо серйозно то -
я не хочу дивитися новини, бо відчуття зараз однотипні від тих переглядів - окрім нудоти, розчарування та втоми від цієї всієї ггг.. (не знаю як навіть назвати) ніяких відчуттів..
навіть лаятися вже не хочу.. тільки спустошеність. задовбали вже гади... обіцянки цяцянки, поливання брудом, оприлюднення правдивих та ні хвактів та таке інше - а ККД нуль цілих нуль десятих..
всі вони ГАДИ. не вірю
нікому.
тільки й мріють до корита рилом пролізти та хоча б щось ще вхопити... европа блін..та яка европа з голой .... філейною частиною..
можна рахувати гроші їх, можна дивитися дебільні шоу шустерів та таке інше.. але це тільки втрата власного часу.. не хочу цієї метушні.. втомився і не вірю. досить..
ця увага до політиканів тільки їм і потрібна...
людям же пофігу хто буде аби б життя було стабільне та сите.. а ця політика вже всіх м"яко кажучи затренирувала...
Я новини дивлюсь лише так, дотично.........Дивлюсь канал Ностальгія та ще кілька з рок-музикою 70-80-х років. Те, що тоді було занавішено діячами ЛКСМУ тощо

І так добре мені......
delavar писал(а):Коростень темний демократією тому, що місто наше довгі роки існувало як колиска люпмен-пролетарів. Майже повна відсутність інтелигенції, бо не на 70 тисяч не було жодного вузу, жодного технікуму, всі виїздили. Зруйновані всі церкви, зросійщені школи.......Масовий виїзд освічених євреїв.........Зупинка непотрібних заводів.....
одне й те саме все.. не хочу навіть обговорювати.. набридло..
А от ми колись Ілліча цитували не обговорюючи теж.........
delavar писал(а):Та не залізничники в Коростені перемагають, бо залізниця залишилася державою в державі, корумпованою та пронизаною дебілізмом
дибілізму тут більше аніж достатньо, але до певних часів тут:
-стабільно та регулярно платили зп
-стабільно та регулярно її підвищували
-стабільно та регулярно оплачували всі лікарняні та відпустки
-стабільно та регулярно давали путіки на відпочинок
яка ще галузь наша може цим похвалитися? а лаяти все що хочешь можна.. є люди у яких це сенс життя.. як то кажуть доковирятися й до стовпа можна..
Це не до часів Кірпи часом?
Гроші крали мільйонами теж стабільно, а жменьку кидали як костомахи робітникам.
Ціни на квитки теж стабільно підвищували.
Треба не лікарняні закривати та путівки давати, а таку зарплату забезпечити щоб робітник сам міг платити за все!
Для мене залізниця з касира починається. А він ховається за склом - це перший недолік, другий - небажання ГОВОРИТИ з клієнтами, третє - відсутність знижок, багато чого..........
Вони навіть порядок в електричках навести не можуть, щоб не торгували барахлом..........
delavar писал(а):(купуючи 40 квитків ви змушені платити більше, хоча в усіх країнах діють знижки!!!). А перемагає совок.
так до чого тут залізниця якщо винен
совок?

Залізниця не змінена ринком, як скажімо, торгівля, туризм, фармакологія тощо. Залізниця законсервувала в собі радянщину!Нема гнучкості.
delavar писал(а): Поки що. І перемагають ті, хто голосував за Януковича, який у підворотнях зривав з жінок шапки. Слава їм!